בלוג

קייטרינג מוסדי

בעבר הקייטרינג המוסדי סבל מתדמית אפרורית, משעממת ובדר"כ לא כל כך איכותית.
קייטרינג Meal-Man  באו לשנות את הדברים ואנו גאים לומר שהדברים קורים בהצלחה רבה.כיום כל חברה, ארגון או מפעל שיש לו צורך בשירותי הסעדה או קייטרינג מוסדי יכול לבחור אצלנו בקייטרינג Meal-Man ממגוון רחב של תפריטים וצורות הגשה המותאמות אישית ללקוח. התפריטים בנויים על בסיס של מאכלי עדות ומאכלים ביתיים עם דגשים וחידושים המשפרים את איכות המזון פלאים וגורמים לקייטרינג המוסדי להיות שירות אטרקטיבי ואיכותי.

אנו דואגים "לתבל" את הבישול הוותיק עם שיטות עבודה של "בישול בריא" – דבר אשר היה טרנדי לפני מספר שנים אך כיום הוא חובה לכל חברת קייטרינג שרוצה לעבוד כקייטרינג מוסדי.
שימוש בשמני קנולה ושמן זית בלבד, שיטות הקפצה ואידוי ולא רק טיגון. אנו דואגים לחידושים והמצאות בשיטות ההגשה, הנראות והטעם.

דברים הנלקחים מתפריטי אירועים ומאומצים לתפריטי הקייטרינג המוסדי.
החשוב מכל שקייטרינג Meal-Man  יפרסו בפניכם מגוון מסלולים ואפשרויות הסעדה שהמשותף לכולם הוא רק שמם המקצועי -קייטרינג מוסדי.
בפועל כל לקוח זוכה להתאמה אישית לארגון ע"פ צרכיו ובקשותיו.
ניתן לבחור ממגוון תפריטים ושיטות הגשה ולהחליט האם מעוניינים במנות ראשונות או אולי בבר של מנות אחרונות הכולל מגוון קינוחים מפנקים, אולי בר סלטים או בר בריאות .

קובה דלעת
20181203_115237